Brugerbetingelser

{(Betingelser/BrugerBetingelser).SubHeadline}

Når du opretter en profil på domoro.dk godkender du at have læst og er indforstået med de pågældende regler for brugen af findroommate.dk 

Betingelser for oprettelse og brug af profiler på Findroommate.dk -Findroommate.dk afskriver sig alt ansvar, når det gælder brugerens personlige billeder. Findroommate.dk kan derfor ikke blive draget til ansvar for upload af copyright filer og eller billeder. Men vi bestræber os på at slette profiler som overtræder dette. 

- Ved at indtaste din e-mail adresse accepteres samtidigt, at vi må udsende nyhedsbreve vedr. Findroommate.dk til dig. Det er samtidig en sikkerhed, hvis du skulle glemme din adgangskode, da den så automatisk kan blive sendt til din email. E-mail nyhedsbreve kan indeholde annoncer og reklamer. 

- Det er ikke tilladt at indtaste kontaktoplysninger på din profil, eller i dit brugernavn, eller opfordre på anden vis til at omgå findroommate.dk's indbyggede kontaktsystem, medmindre at det sker i den almindelige kontakt for det videre forløbs skyld. Vi forbeholder os retten til at ændre eller slette en profil så fremt vi vurderer at profilen forsøger på at omgå vores kontaktsystem. 

- Det er ulovligt, at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse. I tilfælde af chikane eller snyd vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen af profilen. 

- Det er ulovligt, at indtaste en andens mobiltlf. nr. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen af profil  

- Det er ikke et krav, at du indtaster hverken mobiltlf.nr. el. e-mail adresse, men vi anbefaler det for at få fuldt udbytte af findroommate.dks funktioner. 

-Du kan kun foretage ændringer og se din profil, når du er logget ind på din profil. I øvrigt er det dit eget ansvar, at kodeord, e-mailadresse, og lignende information forbliver fortroligt, således at andre ikke har det til rådighed. Af denne grund kan findroommate.dk derfor heller ikke drages til ansvar for ændringer på din profil eller ændringer i dine kontooplysninger, hvis andre anvender dit kodeord. Det er således helt og holdent dit ansvar, at du og kun du benytter og kender til kodeordet. 

-Dit login og evt. medlemskab til findroommate er strengt personligt, og det er ikke tilladt at vidersælge, udlåne, forære eller på anden vis vidergive disse informationer. Enhver overtrædelse vil medføre øjeblikkelig lukning af profil og evt. medlemskab vil ikke blive refunderet

- Findroommate.dk forbeholder sig ret til at slette/ændre profiler der udnytter findroommate.dk kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødende, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et sobert niveau. Findroommate.dk accepterer ikke nogen form for indhold af implicit eller eksplicit seksuel karakter. Dette er ligeledes gældende hvis du tilføjer et billede på din profil. Findroommate.dk accepterer ikke, at du oplyser din adresse, dit tlf. nr. eller enhver anden form for oplysning, der kan identificere dig. 

- Findroommate forbeholder sig retten til at slette profiler vi skønner useriøse eller på anden måde ikke har indtastet sandfærdige data omkring sig selv . -Det er ikke tilladt, at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person. Ligeledes er det ikke tilladt, at oplyse andres e-mail adresser, adresser, telefonnumre eller anden form for kontakt information. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen profilen. 

- Det er ikke tilladt, at sende eller videresende breve på Findroommate.dk indeholdende kommercielt-, anstødende-, diskriminerende- indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer 

- Ved oprettelse af profil på findroommate.dk giver du samtidigt samtykke til, at findroommate.dk må vise din profil for findroommate.dks brugere, herunder både via e-mail og sidevisninger på findroommate.dk. En profilvisning kan indeholde oplysninger om din politiske overbevisning, religion, sexualitet og tilsvarende oplysninger, i så fald at du har indtastet dem på din profil. På samme måde, kan vi vise din profil med informationer + billeder på partnersites, eller i forbindelse med annoncering. Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke skal du slette din profil. 

- Alle personlige data bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet til anden part uden brugerens accept. 

- Det er ikke tilladt at invitere, afvikle eller annoncere for arrangementer der på nogen måde har økonomisk vinding for arrangøren. Dvs. arrangementer med forudbetaling, tilmeldingslister eller anden organiseret indhold er ikke tilladt på findroommate.dk 

- Findroommate.dk tilstræber, hvor dette er muligt, at vise så relevante annoncer som muligt. Relevansen afgøres af de oplysninger du udfylder for at have en profil på findroommate.dk 

- Findroommate.dk forbeholder sig al ret til at slette profiler uden videre, ved overtrædelse af ovenstånde reglement. 

- Findroommate.dk forbeholder sig retten til at bruge brugerens profilbillede i bannere og andre reklamer på partner medier. 

- Findroommate.dk kan til enhver tid ophæve (slette) en profil uden forvarsel, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Dette er også gældende hvis du er Premium medlem eller gratis profil. Eventuelt resterende betalt tid for Premium refunderes ikke, hvis du ikke opfylder ovenstående krav.